Prada 2vk 2pv astutuksen jälkeen - Prada 2 weeks and 2 day after mating

Nyt on kulunut reilu 2 viikkoa astutuksesta. Helle on vähän vienyt voimia, mutta muuten Prada voi hyvin. Nisät on vähän turvonnut, koko koira ihan hitusen pyöristynyt, vaikka ruoan määrää olen kesän alussa vähän vähentänyt. Prada syö nyt Royal Canin Ht42d-ruokaa. Paino nyt 32,4kg. Pradan normaali paino on ollut 31,5kg kieppeillä. Vapaana riekkumista on täytynyt vähän rajoittaa, kun Prada on lähiaikoina lähtenyt kaupungissakin jänisten perään ja Pepin ja Pradan keskeiset leikit menee välillä vähän rajuksi. Hihnalenkkeilyä, pyöräilyä, tokoa, uintia ja jäljestystä ollaan kyllä harrastettu paljon. :-)

Löysin vuokralle pienen omakotitalon Pälkäneeltä, joten heinäkuun alussa muutetaan koirien kanssa landelle. :-)


Now it's gone a bit over 2 weeks after matings. Hot weather has made Prada a bit lazy but otherwise she's doing fine! Nipples has enlarged a bit and she's got about one kilo more to her weight. Her normal weight is 31,5kg and now she's 32,4kg. She is eating Royal Canin Ht42d -food and I have reduced her food a bit because she can't run free with other dogs as muh as normal. On the other hand we have been doing a lot of tracking, swimming, cycling, obedience and walking on leash.

I found an apartment house for us. So we are moving to countryside (Pälkäne) in beginning of July. Dogs and I will enjoy for sure! :-)